Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Zondag 12 april: Peter Katz in Hedon, Zwolle

De Canadese singer-songwriter Peter Katz komt in april naar Zwolle! In 2013 was hij voor het laatst in ons land toen hij o.a. de aftershow van John Mayer in de Heineken Music Hall verzorgde en te zien was in Paradiso en Tivoli/Leeuwenberghkerk. Het concert in Hedon staat in het teken van zijn nieuwe studioalbum We Are The Reckoning dat op 27 maart verschijnt. Het zal de eerste tour zijn met band voor Katz.

Met We Are The Reckoning is Peter Katz toe aan zijn derde studio-album. Uit totaal vijftig nieuwe songs worden er elf gekozen die in samenwerking met collega singer-songwriter Royal Wood en producer Bill Lefler worden uitgewerkt en opgenomen. Dit mondt uit in een uiterst sfeervolle en prachtige plaat die een mix laat horen van opgewekte, opzwepende, romantische en ontroerende liedjes. Gastbijdragen zijn er van o.a. Rachel Sermanni, de legendarische lapsteel speler Ben Peeler (Fleet Foxes, Jimmy Cliff, Wallflowers) en Felicity Williams (Bahamas).

Meer info en kaarten:  http://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/3747/peter-katz

 

Deel: