Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Vrijdag 10 april: Typhoon in Oosterpoort Groningen

Glenn de Randamie begint zijn rapcarriere op 15-jarige leeftijd in het voormalige Rudeteenz, bestaande uit Opgezwolle en Baxtar. Drie jaar later maakt hij zijn solodebuut op de verzamel-cd ‘Vet verse flows’ onder de naam Typhoon. Door zijn frisse stemgeluid en zijn eigenzinnig poetisch getinte schrijfstijl valt Typhoon onmiddellijk op. De energieke en verfrissende shows van Typhoon blijven niet onopgemerkt en al snel geniet Typhoon een brede kring aan belangstelling, ook buiten de hiphopscene.

Hij wint de Grote Prijs van Nederland als solo-artiest en in 2007  komt zijn debuutalbum ‘Tussen Licht en Lucht’ uit. Hiervoor krijgt hij onder andere een Zilveren Harp en verscjeidende muziek awards. Zijn nieuwe album ‘Lobi Da Basi’ (Liefde is de Baas) is het resultaat van de persoonlijke en muzikale zoektocht.

Meer info en kaarten:  http://www.de-oosterpoort.nl/programma/

 

Deel: