Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Donderdag 9 april: Sven Hammond in Effenaar Eindhoven

Sven Hammond is een Nederlandse band. (Voorheen Sven Hammond Soul). De band is actief sinds 2006 en maakt Rhythm & Blues-, Soul- en Jazzmuziek. Bandleider is toetsenist Sven Figee. Figee trad eerder al op met onder andere Anouk en Di-rect. De muziek klinkt als een soort soundtrack van een Amerikaanse jaren zeventig film met veel achtervolgingen, spannende scenes.  Bereid je voor op vette funk en soul inclusief hammond-grooves, pop en jazz.

Een nieuw jaar bracht een nieuw album. Vanaf maart 2015 tourt Sven Hammond door Nederland met een avondvullende show met af en toe een knipoog naar het verleden maar vooral ook heel veel materiaal van het nieuwe album.Sven Hammond klinkt nog net even heftiger en meer uitgesproken dan voorheen.

Meer info en kaarten:  http://www.effenaar.nl/agenda/8060

Deel: