Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Woensdag 8 april: Rival Sons in Metropool Hengelo

Al zo’n zeven jaar zijn de Rival Sons inmiddels bezig, en sindsdien stonden ze in alle grote zalen en op alle grote festivals zoals Rock am ring of Pinkpop. De mannen uit Los Angeles spelen oerdegelijke en stevige bluesrock alsof je weer terug bent in de jaren 70, zij het met een hele dikke moderne productie. Hun nieuwe plaat ‘Great Western Valkyrie’ is onlangs uitgekomen, wederom op het metal label Earache.

Rival Sons maakt  catchy bluesy (hard)rock met rhythm & blues en zelfs een sausje soul. En met een zanger die je terugvoert naar de glorieuze jaren zeventig toen hardrock nog werd gemaakt door langharige gitaristen met bakkebaarden en wijde broekspijpen. Klassiek als de Venus van Milo maar tegelijk modern klinkend en met een krèk eigen geluid

Meer info en kaarten:  http://metropool.nl/

Deel: