Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Zaterdag 28 maart: Ed Struijlaart Tivoli de Helling Utrecht

Tot 2010 was de Haagse singer-songwriter Ed Stuijlaart frontman van de Haagse 3FM Serious Talent band Stud Muffins. Nadat de band uit elkaar viel besloot Ed om verder solo te gaan en met succes! En in z’n eentje werd hij weer opnieuw Serious Talent.  Zijn muziek is het beste te omschrijven als fris klinkende popmuziek met soul en blues invloeden. Eerlijke feelgoodpop met een lekker bluesy randje is zijn handelsmerk, geïnspireerd door muzikale helden als Gavin DeGraw en John Mayer.

Ed zijn tweede album heet ‘Closer Than Skin’, hij nam hem in Londen op met Carey Willetts, van onder meer Athlete. ‘Closer Than Skin’ bevat samenwerkingen met o.a. Peter Slager (BLØF), Christon Kloosterboer (Rigby) en uiteraard Carey Willetts.

Meer info en kaarten:  http://www.dehelling.nl/

Deel: