De beste EDM dj’s van de wereld zijn deze week samen in Miami voor de Winter Music Conference en het afsluitende Ultra Music Festival. Op de Amerikaanse versie van ADE zijn de Nederlanders weer goed vertegenwoordigd. Het WMC is feitelijk een netwerk waar promotors, boekers, producers en dj’s de koppen bij elkaar steken om zaken te doen en zich van hun beste kant te laten zien.

Ook vindt weer de uitreiking plaats van de International Dance Music Awards. Ruim twee miljoen fans hebben hun stem uitgebracht om de prestigieuze publieksprijzen toe te kennen aan de dj’s. Hardwell is onder meer genomineerd in negen categorieën waaronder Best Global DJ, Best Remixer en Best Solo Artist. Armin van Buuren is kanshebber voor de prijs van Best Trance DJ, Best Global DJ en is zijn platenlabel Armada Music in de race om voor de zesde keer op rij de titel van Best Global Label in de wacht te slepen.

De muziekweek wordt afgesloten met het driedaagse Ultra Music Festival waar alle grote namen in de line-up straan zoals Afrojack, Martin Garrix, Avicii, Skrillex, Hardwell en Steve Aoki. Ruim honderduizend danceliefhebbers hebben inmiddels een kaartje gekocht.

 

Deel: