Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 

Zondag 15 maart: Corrosion of Conformity in Effenaar Eindhoven

Corrosion Of Conformity, ook bekend als COC is een Amerikaanse heavymetalband die bestaat sinds 1982. Corrosion Of Conformity geniet een grote populariteit onder Amerikaanse muzikanten en ze worden met regelmaat gevraagd om mee op tournee te gaan met grote namen, als Metallica, Megadeth, Soundgarden en Faith No More.

Heavymetal zoals het bedoelt was: loodzware gitaarriffs en rauw. Het best omschreven als een mix van stoner, metal en hardrock. De band is inmiddels weer terug in de originele viermansbezetting met Reed Mullin, Pepper Keenan, Woody Weatherman en Mike Dean Verwacht de hits van albums als ‘Deliverance’ en ‘Wiseblood’, de absolute top periode van de band.

In het voorprogramma maar liefst twee bands.

Komatsu:   Neem de bruutheid en kracht van Repomen, het eigenwijze en meeslepende van The Goods en de vastberadenheid en het robuuste van SQY. Rij hier met een bulldozer overheen, pers het samen, hak het in stukken en probeer het ten slotte zonder al te veel zorg aan elkaar te lassen. Een likje verf hier en daar en aanschouw de geboorte van een nieuwe machine: Komatsu.(Punx-xl) En natuurlijk uit Eindhoven.

An Evening With Knives:  Ook de relatief nieuwe band An Evening With Knives uit Eindhoven komt vanavond langs om te scheuren. Deze 3 mannen komen uit bands als Komatsu, Hijos De Mayo en Liquid Courage en bewezen tijdens hun eerste gigs al een gruwelijke set te hebben. Denk post-metal, post-rock and stonerdoom, maar dan met geslepen messen!

Meer info en kaarten:  http://www.effenaar.nl/agenda

Deel: