Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 9 maart: Katy Perry in Ziggo Dome Amsterdam

Katy Perry’s derde studioalbum PRISM  kwam in oktober 2013 direct op de nummer 1-positie binnen bij iTunes in maar liefst 97 landen, waarmee het album zorgde voor de bestverkopende week uit Perry’s carrière en ze de bestverkopende vrouwelijke artieste in de eerste week na de release van een nieuw album in 2013 in de VS werd. Sinds de release zijn er 6 miljoen albums verkocht over de hele wereld. De eerste single, Roar, werd een wereldhit en schoot naar de nummer 1-positie op iTunes in 96 landen, waarmee het Perry’s achtste nummer 1-hitsingle in de Billboard Hot 100 werd. Roar is inmiddels wereldwijd 10 miljoen keer over de toonbank gegaan en was in Canada de bestverkopende single binnen één week. Daarna ging Dark Horse door naar de eerste plek in 38 landen op iTunes en veroverde een top 5-plek in 90 andere landen in de wereld!

In 2013 behaalde Katy Perry ook de meeste Twittervolgers van alle wereldsterren, werd zij ambassadeur voor UNICEF, ontving ze twee Grammy Award-nominaties (voor Song of the Year en Best Pop Solo Performance), speelde ze een fantastische versie van ‘Unconditionally’ tijdens MTV EMA en won tevens de prijs voor Beste vrouwelijke artiest bij de MTV European Music Awards in de Ziggo Dome.(bron: Ziggo Dome)

Meer info en kaarten:  http://www.ziggodome.nl/event/477/Katy-Perry

Deel: