Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 8 maart: Ian Siegal Band in De Bosuil Weert

Voor de doorgewinterde blues- & americanaliefhebber behoeft Ian Siegal geen introductie meer. Hij wordt geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten. Met meerdere British Blues Awards op zijn naam weet blueslegende Ian Siegal vele bluesharten te veroveren.

Hij weet als geen ander met zijn rauwe stem en gewaagde licks de onmiskenbare groove van blues over te brengen. Ian Siegal heeft in de afgelopen jaren al een onuitwisbare indruk achter gelaten tijdens zijn optredens maar ook veel opzien gebaard met zijn albums. De begeleiding is op sommige momenten vrij sober: Ian speelt guitar en percussion en zingt uiteraard weer alsof de duivel hem op de hielen zit. “Het Britse buitenbeentje van de blues is een meesterlijk slide-gitarist, maar het is vooral zijn ongelofelijke zangstrot waarin Howlin’ Wolf en Otis Redding tot leven komen. Dit broeit, hypnotiseert en betovert. Puur kippenvel” – Muziekblad OOR

Meer info en kaarten:  http://www.debosuil.nl/Definition/586965/588540_programma.aspx

Deel: