In de twaalf eigen composities op zijn nieuwste album laat Tas Cru eens en te meer horen dat hij een storyteller pur sang is. Zijn werk is hedendaags, de ene keer met humor en de volgende nadenkend. Qua stijl beweegt hij zich tussen blues, soul en rock. Op dit album wordt Cru bijgestaan door Chip Lamson (piano), Guy Nirelli (orgel), Bob Purdy (bas), Dick Earl Erickson (harmonica) en Dave Olson en Bob Holz (drums). Mary Ann Casale en Alice ‘Honeybea’ Erickson verzorgen de achtergrondzang.

“You Keep The Money” is zijn zesde cd en ook deze staat vol met juweeltjes. Het is een cd om rustig naar te luisteren, de muziek en de teksten te laten bezinken. Mijn favoriete nummers zijn de slowblues “Count On Me” en het gospelachtige “A Little More Time”

Een zeer geslaagd product. Een absolute topper, deze Tas Cru. (Crustee Tee Records) (8,5/10)

Deel:

Comments are closed.