Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 18 februari: Monster Magnet in  Effenaar Eindhoven

Fans van de eerste albums (‘Spine of God’, ‘Superjudge’ en ‘Dopes to Infinity’) zullen erg blij zijn geworden van ‘Last Patrol’, het laatste album van Monster Magnet. De nummers ademen de psychedelische jaren 60 en 90, maar klinken door de drugged out sci-fi teksten tegelijkertijd toch lekker 2080. Knap werk van mastermind en zanger Dave Wyndorf, die na het vertrek van gitarist Ed Mundell  het enige originele lid is van de band. Ach, Wyndorf is Monster Magnet, dat is geen geheim!

Binnenkort verschijnt het tiende album van Monster Magnet: ‘Milking the Stars: A Re-Imagining of Last Patrol’, een 60’s style remix van het laatste album aangevuld met vier nieuwe tracks en live opnames. Vanavond hoor je Monster Magnet in topvorm met nieuw werk en uiteraard ook de Spacelord Motherfuckers.

Bombus uit Göteborg hebben het hart en de ballen op de juiste plaats. Ze mixen speedrock met dikke metalriffs en laten het gaspedaal maar zelden los. Dave Wyndorf is fan, jij ook na vanavond hoor. (Effenaar)

 

Meer info en kaarten:  http://www.effenaar.nl/agenda/8015

Deel: