Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 12 februari: Ladies of Soul in Ziggo Dome Amsterdam

De Ladies of Soul bestaande uit Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer hebben hun krachten gebundeld en geven een avondvullend concert in de Ziggo Dome. Glennis Grace: “Tijdens onze concerten begin dit jaar, kwam er al zoveel energie los. Bij ons, maar ook bij het publiek. Wij vinden het echt hartverwarmend dat mensen staan te springen om dit opnieuw met ons te beleven.”

In een twee en half uur durende show zullen de Ladies of Soul hun favoriete soulklassiekers en hun eigen grootste hits ten gehore brengen. Dat betekent een avond vol swingende, energieke muziek maar ook mooie intieme momenten. Dat onmiskenbare talenten van de dames en hun onderlinge chemie staan garant voor een grootse show op muzikaal top niveau.

De vijf dames geven drie concerten in de Ziggo Dome en de shows voor 13 en 14 februari waren in razend snel uitverkocht. Voor wie ze niet wil missen zijn voor de eerste van vandaag, nog enkele kaarten beschikbaar.

Meer info en kaarten: http://www.ziggodome.nl/event/511/Ladies-of-Soul

 

Deel: