Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 10 februari: Fat White Family in Vera Groningen

Fat White Family is een over the top garage/ post-punk/ rock ‘n’roll band uit Londen, wiens reputatie ze op warp-speed vooruit is gesneld. Een volstrekt onaangepaste garagerockgezelschap dat live een charmante rommel is maar muzikaal gezien eigenlijk best strak. Hier staan goede muzikanten, geen kwajongens die maar wat staan te pielen. Wellicht blijven ze daardoor live overeind en is het absoluut géén act die je na éénmaal live wel gezien hebt.

Vorig jaar zomer stonden ze nog op Best Kept Secret, maar zo’n band zie je natuurlijk het liefst in een club. De basis voor hun succes ligt in de knappe psychedelische rammel pubrock  Hun live optredens gaan nog wel eens gepaard met zangers met blote piemels, crowdsurfers met blote piemels en zelfs vrouwen met blote piemels maar soms houden ze hun kleren wel aan. Dat weet je maar nooit.

Voor dit optreden brengen ze The Voyeurs en een dj mee.

Meer info en kaarten: http://www.vera-groningen.nl/agenda/

 

Deel: