Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 4 februari: Nathaniel Rateliff /Paradiso Amsterdam

Singer-songwriter Nathaniel Rateliff (Bay (Missouri) is een Amerikaans zanger en gitarist. Bezig aan een Europese tour met zijn gelijknamige band, die bestaat uit Joseph Pope (elektrische gitaar, mondharmonica en zang), Julie Davis (contrabas en zang) en Rateliff (zang en akoestische gitaar), doet hij vanavond Paradiso aan.

Inmiddels heeft hij zijn officiële debuutalbum ‘In Memory of Loss’ op de markt gebracht. Het werd geproduceerd door Brian Deck (Iron & Wine, Modest Mouse) en bevat verfrissende folk, juweeltjes vol dynamiek en rust met kleine vleugjes rock, soul en funk. Met een loepzuiver stemgeluid dat als een rode draad door de muziek loopt, wordt Rateliff wordt vaak vergeleken met indrukwekkende namen als Leonard Cohen, Nick Drake, Bon Iver.

Meer info en kaarten:  http://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/Nathaniel-Rateliff-1.htm

Deel: