Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 2 februari: Milow in 013 Tilburg

Sympathieke Belg Milow is bekend van zijn hits You don’t know, Ayo technology, You and me (In my pocket) en Little in the middle en was de grote winnaar van de Music Industry Awards (MIA’s) 2007, 2009 en 2011. 2 jaar heeft hij gewerkt aan zijn nieuwe album ‘Silver Linings’. “Het moment waarop ik weer fris zat, ben ik opnieuw nummers beginnen te schrijven.”, aldus Milow. Dat iks zeker gelukt en die nieuwe koers  lijkt ook bij de recensenten in de smaak te vallen: “In tegenstelling tot de hits van Milow klinkt ‘Silver Linings’ een stuk volwassener, evenwichtiger en zelfs gewoon Amerikaans.” (Norman van den Wildenberg, Maxazine.nl)

Dat die nummers ook zonder band prima overeind blijven heeft hij al menig maal bewezen. Maar nu is Milow met zijn band op tour naar aanleiding van zijn meest recente plaat. Deze staat vol met fijne singer-songwritersongs. Naast de meest recente nummers zullen ook de hits toch zeker niet worden vergeten.

Meer info en kaarten: http://www.013.nl/programma/3901/milow-1

Deel: