Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 1 februari: Slipknot in Heineken Music Hall Amsterdam

Sinds hun oprichting in 1995 heeft Slipknot keihard gewerkt om een van de grootste metalbands in het genre te worden. Hun agressieve, maar toch ook melodieuze songs komen live misschien nog wel het beste tot hun recht. De altijd weergaloze shows, met elk bandlid in de zo herkenbare maskers, barsten van de energie. Slipknot behoort tot de hardere nu-metalbands en is een van de bestverkopende bands in het genre. De band onderscheidt zich door de vrij ingewikkelde, muzikale structuren, het gebruik van horrorelementen, door minder rap en meer grunt voor de zang te kiezen en maskers te dragen tijdens optredens. Het genre van de band kan het best beschreven worden als nu-metal.

Een negenkoppige band, geen persoonsnamen maar nummers, geheimzinnige maskers, en vooral snoeiharde muziek, dat is Slipknot. Je kan dus rekenen op een spectaculair en intens optreden.

Info en Kaarten : http://www.heineken-music-hall.nl/agenda/slipknot1

 

Deel: