Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 31 januari: Monsters of Mariaheide (MoMfest) in Veghel

“Headbangen op duivelse klanken, zuipen tot je nek kraakt en pissen in de  wasbak. Dat is wat de Monsters maakt tot wat het is”. Dat lezen we in een krantenartikel uit 2004.

“En dat er vooral veel bier en veel decibellen doorheen gaan, weet iedere bezoeker van Monsters. De Heidebloem heeft dat twaalf keer mogen ervaren. Voor het ontstaan van MOM bij de Heidebloem, moeten we terug naar een mooie zomerzondag in 1993. Op het podium van De Heidebloem presenteren zich alle bandjes, die Mariaheide op dat moment rijk is: Alka Seltzer, Granpa’s Micktrummelke en Spoktordok. Het jaar daarop. “Ik weet nog wel een bandje…BZB uit Volkel. Schijnt wel wat fans mee te brengen.” Nou, dat hebben ze geweten. De harmonicawand stond krom van het volk. Het Monster was definitief geboren.”(Momfest)

De alweer 22e editie van Monsters of Mariaheide met rock in al zijn facetten. Het festival zal het podium zijn voor 19 rock-acts van regionaal, landelijk en internationaal formaat. Dit jaar met staan er weer een een reeks topacts op het programma zoals Jilted Generation, Navarone, Wolfskop, Amplifier, Red Vultures en Gasmac Gilmore.

Meer info en kaarten:  http://www.monstersofmariaheide.com/

Deel: