Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 29 januari: Korn/ Oosterpoort Groningen

Korn debuteerde in 1994 met het gelijknamige Korn en heeft sindsdien in totaal elf studioalbums uitgebracht, waarvan Follow the Leader (1998) commercieel het succesvolst was. Wereldwijd heeft de band meer dan vijfendertig miljoen platen verkocht. Korns muzikale stijl is een combinatie van metal, rock, hiphop, groove en dissonantie, met donkere  teksten die draaien om pijn en vervreemding. Een nieuwe genre leek geboren met de komst deze heren en de Amerikanen lijken de grote aanjager van deze kersverse stroming.  De excentrieke frontman Jonathan Davis bepaalt in grote mate het geluid en gezicht van Korn.

Het meeste recente album ‘Paradigm Shift’ verscheen in 2013. Wereldwijd heeft de band nu meer dan vijfendertig miljoen platen verkocht. Grijp je kans om deze topband live aan het werk te zien in Groningen!

Meer info en kaarten:  http://www.de-oosterpoort.nl/programma/korn

 

Deel: