Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 25 januari: Bernard Allison Group / Grim Tim in de Bosuil Weert

Bernard Allison is de zoon van wijlen blueslegende Luther Allison. Inmiddels is Bernard ook langzamerhand een topper in Bluesland en is de blues hem met de bekende paplepel ingegoten. Op zijn dertiende zette hij met zijn vader de eerste schreden op het podium.

Beïnvloed door legendes als  Freddie King, Albert Collins, Stevie Ray Vaughn en Jimi Hendrix heeft hij toch een hele eigen sound weten te ontwikkelen. Met bluessongs met uitstapjes richting funk, soul en jazz, heeft Bernard met zijn warme stem en imposante gitaarspel reeds een indrukwekkende live reputatie weten op te bouwen.

Grim Tim is een jonge driekoppige band uit Eindhoven die een dynamische mix maken van alternatieve blues en rock. In 2012 bracht Grim Tim een EP uit met daarop vier studiotracks die ‘Cygnet Strumpet House’ vormde.

Meer info en kaarten:  http://www.debosuil.nl/Definition/586965/588540_programma.aspx

 

Deel: