Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 21 januari: Hedon All Stars featering Airto in Hedon Zwolle

Hedon All Stars featuring Airto doet Amy Winehouse

Het nieuwste initiatief van Hedon, met de huisband Hedon All Stars die 4 keer per jaar met een gastmuzikanten/gastmuzikanten een thema gaan doen.

Als eerste gast in het nieuwe jaar zal de talentvolle Airto een ode brengen aan de veel te vroeg overleden en naar de “club van 28” vertrokken Amy Winehouse. Het is zonde dat iemand met zoveel talent het tijdige voor het eeuwige heeft verruild. Airto zal het grootste gedeelte van het album Back To Black spelen, maar ook een aantal liedjes van het debuutalbum uit 2003, Frank.

De Hedon All Stars bestaan uit: Bauke Bakker op drums/zang, Serge Bredewold op basgitaar/zang, Bas Schouten op gitaar/zang, Gertjan van de Weerd op toetsen/zang en Rick Mensink op percussie. (bron:  Hedon)

Meer info en kaarten:  http://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/3676/hedon-all-stars

Deel: