Op zaterdag 20 juni geeft Roosbeef een extra concert in Paradiso Amsterdam. Het concert is gepland in aanvulling op het concert van woensdag 18 februari in Paradiso, dat inmiddels is uitverkocht! Beide concerten maken deel uit van de nieuwe ‘Kalf’ tour die Roosbeef dit voorjaar langs de Nederlands clubs voert. Het gelijknamige nieuwe Roosbeef album is vanaf 13 februari verkrijgbaar.

Singer/songwriter Roos Rebergen is haar rode haar ontgroeid maar heeft niets aan authenticiteit ingeboet. Voor het nieuwe album ‘Kalf’ schreef ze samen met haar band bestaande uit Tim van Oosten, Tijs Delbeke en Tom Pintens, een verzameling eigenzinnige liedjes met even wonderbaarlijke als prachtige teksten. Als promosingle is titeltrack ‘Kalf’ gekozen. Het indrukwekkende ‘Raak mij aan’ schreef Roos ter gelegenheid van de Nationale WOII Herdenking in Utrecht, 2013 en was te mooi om niet op het album te zetten.

De ‘Kalf’ tour start op 18 februari a.s. in Paradiso Amsterdam, omdat deze show ondertussen is uitverkocht vindt op 20 juni een extra concert in Paradiso plaats. De voorverkoop voor deze extra show start op vrijdag 23 januari a.s.

Foto (c) Stephen Hotsma/Maxazine

Deel: