Johnny Marr heeft zijn komende tournee in Australië gecancelt wegens voortdurende ernstige ziekte in zijn familie. Marr’s tour door Australië zou 29 januari van start gaan met optredens in Perth, Melbourne, Adelaide, Brisbane, Sydney en Auckland. Nu het verder inplannen is gestopt door de canceling wordt gelijk gekeken naar nieuwe data om de tour het einde van dit jaar opnieuw te plannen.

De optredens in Australië zouden de laatste live shows zijn van de tour. Helaas moest Marr eind vorig jaar ook al een deel van zijn Amerikaanse optredens annuleren wegens ziekte van een naaste familie lid.

In een officieel verklaring vertelde Marr toen het volgende:
“Ik ben echt teleurgesteld om niet in staat te zijn om deze shows te spelen. De tour is zo leuk geweest voor mij en de band en het publiek was overal geweldig. Als het gewoon om mij zou gaan dat ik niet lekker zou zijn, dan zou ik een manier vinden om verder te gaan zoals ik deed toen ik mijn hand brak vorig jaar, maar om er niet voor familie te kunnen zijn voelt niet goed. Bedankt aan iedereen voor de vriendelijke berichten. Tot snel weerziens. Johnny. X ”

Begin deze week bracht Marr nog een zijn nieuwe single ‘Struck’ uit. Het is de b-side van zijn Playland single ‘Dynamo’.

Deel: