De bluesrockband the 4Horsemen presenteert op zondagmiddag 25 januari zijn tweede CD ‘Lucky’ in Grand Café ’t Lokaal in Delfzijl. De in de Groninger ‘No Pussy Blues Studio’ opgenomen CD bevat tien nummers, waarvan vijf van eigen hand. ‘Lucky’ is de opvolger van de in 2010 verschenen CD ‘Stepping Out’.

De vijf door de wol geverfde muzikanten hebben gekozen voor die songs die bij de live-optredens het publiek het meest aanspreken. Bij de covers is dat onder meer Simple man van Harry Muskee (Cuby). De Drentse blueslegende inspireerde niet alleen de The 4Horsemen maar zijn muziek wordt ook onverminderd enthousiast ontvangen bij de bezoekers van de optredens. De titel van de cd verwijst naar het nummer Lucky, dat opgedragen is aan de in 1999 overleden drummer Luuk Visscher, volgens de bandleden een onvergetelijk icoon van de Noordelijke popwereld.

Live heeft de band intussen een stevige reputatie opgebouwd waarin de liefde voor de muziek moeiteloos door het publiek worden aangevoeld. De band wordt daarom graag terug gevraagd op de diverse podia waaronder ook in Ierland, Duitsland en België.

Deel:

Comments are closed.