Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 10 januari: Julian Sas/ Cultuurpodium Boerderij Zoetermeer

Julian Sas is een van de grootste bluesgitaristen van ons land en een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Met invloeden van grootheden als Jeff Beck, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher. Met zijn Julian Sas Band heeft hij een reeks aan uitverkochte zalen op zijn naam staan en is hij een graag geziene gast op festivals in vrijwel heel Europa.

Julian Sas en zijn band spelen 20 jaar samen en dat wordt gevierd met een speciale 20th anniversary tour. Inmiddels is de band uitgebreid van drie naar vier man en zijn zij klaar voor toekomst. Met de komst van Hammond en pianospeler Roland Bakker, basgitarist Tenny Tahamata en Rob Heyne op drums  is het geluid nog voller en completer geworden. Speciaal voor deze jubileum tour verzorgt de band zelf het voorprogramma met akoestische versies van niet eerder live gespeelde songs. Een avond vol onvervalste blues.

Meer info en kaarten: http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/julian-sas/

Deel: