De Utrechtse bluesband Captain Morgan Express mengt zompige moerasklanken uit New Orleans met de stadse geluiden uit Chicago. Onversneden Texas struts smelten samen met delta blues uit het diepe zuiden. Live kenmerkt Captain Morgan Express door een energieke performance, meerstemmig zang en explosievegitaar- en bluesharp duels. Swingende shuffles worden afgewisseld met ruige bluesrockers en klassieke slow blues. Captain Morgan Express vaart zijn eigenwijze koers, maar laat zich graag loodsen door Red Devils, The Hoax en Sean Costello.

De bemanning van Captain Morgan Express is afkomstig uit gerenommeerde bluesbands, zoals Boss Hogg, Trouble No More en JB Blues Crew. De eerste cd, getiteld ‘Urban Cowboy’, wordt door fans en pers goed ontvangen. Met de optredens die volgen, wordt de live reputatie als ‘the hardest hip shakers’ definitief gevestigd. Captain Morgan Express staat op zondag 11 januari in Cafe Willem Slok in Utrecht. Aanvang 16.30 uur.

Deel:

Comments are closed.