Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 Zaterdag 3 januari: The Charm The Fury/ P60 Amstelveen

 The Charm The Fury is een Nederlandse metal/hardcore band uit Amsterdam. Vandaag doen zij P60 aan in het kader van de tweede editie van metalavond Black Is The Night!.  The Charm The Fury combineert metalcore met zowel harmonieuze als chaotische nummers. Vorig jaar brachten zij hun goed ontvangen debuutalbum A Shade Of My Former Self uit. Kenmerkend voor het geluid is de vrouwelijke zangeres Caroline Westendorp. Met een vocalen die gaan van harde grunts en schreeuwen tot strakke, zuivere zang, ondersteund door scheurende gitaarrifs.

Melodieuze metalband Ethereal uit Den Haag is in 2010 de eerste metalband ooit die de Rob Acda Award en de Grote Prijs van Nederland wist te winnen. Met technische metal brachten zij op 15 november 2014 hun langverwachte debuutalbum “Pendular” uit. Na de officiële release is P60 één van de eerste zalen waar Ethereal haar overdonderende nieuwe liveshow zal neerzetten.

Illucinoma maakt technische deathmetal met een eigen gezicht. Smerige vocalen en intens doordringende blastbeats maar met finesse en afgewisseld met melancholische melodieën. De band zoekt daarbij altijd de grenzen van de metal op en vraagt daarbij het maximale van het publiek.

Meer info en kaarten: http://www.p60.nl/

Deel: