Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 31 december: NYE 2014/ Rotown Rotterdam

Live: Bombay Show Pig + Robbing Banks DJ’s: Dave von Raven (The Kik) + Roccalberti + Rob Now + Youri Member + Dave Grohl & The Topless DJ’s + De Raaf

2014 Wordt in stijl afgesloten in Rotown met een keur aan topartiesten.. Om 22.00 uur gaan de deuren open en wordt de avond geopend door de one-man band Robbing Banks met onvervalste garagerock. Bar3 is de gehele nacht open en hier zullen een groot aantal dj’s en gastheren zoals Dave von Raven (The Kik) en Youri Member. (Neder)Biet, met Soul, Garage, R&B, Popcorn, Ska en Exotica de draaitafels draaiende houden.

Het nieuwe jaar wordt om 0.00 uur geopend met Dave Grohl & The Topless DJ’s samen met DJ De Raaf. Bombay Showpig zal de allereerste band zijn die in 2015 een optreden in Rotown gaat geven. “Met het debuut Vulture/Provider leverde de band in 2012 één van de voornaamste Nederlandse albumreleases af. Bombay Show Pig maakt rauwe rock-grooves gecombineerd met gelaagde arrangementen en speels experiment, zonder afbreuk te doen aan het daadwerkelijke liedje. “ (bron: Rotown Rotterdam)

Meer info en kaarten: http://www.rotown.nl/agenda

Deel: