Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 30 december: Eendracht Festival  / Rotown & Bar3, Rotterdam

Goeie muziek, interessante artiesten, drank, gezelligheid, heel veel dansen en een tipje van de sluier van het Eendracht Festival! Dat is wat je kan verwachten tijdens de pre party van het Eendracht Festival de avond voor Oudjaarsdag. Dus kom alvast in het Oud & Nieuw ritme met dit gratis feestje in Rotown én Bar3.

Maar wat is het Eendracht Festival? Het Eendracht Festival is het gratis Rotterdamse showcase festival dat twee keer per jaar een podium biedt aan jonge, creatieve Rotterdammers die gezamenlijk de binnenstad weer levendig willen maken. De volgende editie is op donderdag 5 februari, waar middels een containerconstructie meer dan 100 Rotterdamse muzikanten, kunstenaars, organisaties en ondernemers, verspreid over 15 locaties op en rond het Eendrachtsplein laten zien hoeveel tofs Rotterdam te bieden heeft. En…. het is helemaal gratis! Maxazine is partner/host, dus een reden te meer om te gaan kijken en luisteren!

Meer info: http://www.rotown.nl/30-12-2014/pre-party_eendracht_festival

Deel: