Jett Rebel komt naar Retropop. Zaterdag 13 juni is hij de afsluiter op de futurestage, het nieuwe podium op het festival in Emmen. Met de komst van de futurestage wil Retropop wil de traditionele bezoekers kennis laten maken met de toekomstige sterren. Daartegenover staat dat het jongere publiek, wat op dit podium afkomt, kennis maakt met de sterren van toen. Naast Jett Rebel staan ook Rondé, The Kik, Afterpartees en Douwe Bob op de futurestage. Voor de Nederpopstage zijn Time Bandits, Van Dik Hout, Het Goede Doel, Nits en Rob de Nijs vastgelegd. De Britse hitformatie Orchestral Manoeuvres in the Dark is tot nu toe de enige band die bekend is gemaakt voor het hoofdpodium. Hier komen nog 4 namen bij.

Jett Rebel
De ster van Jett Rebel rees razendsnel en het einde lijkt nog niet in zicht. Singles ‘Tonight’ en ‘Louise’ slaan een brug tussen glamrock, pop en funk, worden gedraaid op alle grote radiostations en de extravagante Jelte Tuinstra is een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en Giel Beelen. Na de EP’s ‘Mars’ en ‘Venus’ verscheen op 30 oktober j.l. zijn debuutalbum ‘Hits for Kids’ en trapte Jett twee weken later zijn clubtour af: bijna twintig uitverkochte shows en eindigend in een ook uitverkochte Heineken Music Hall op 21 februari 2015.

Ticketverkoop
Tickets zijn o.a. verkrijgbaar bij 25 winkels in Drenthe, Groningen en Overijssel. Voor een overzicht kijk op www.retropop.nl. Bij de winkels zijn alleen losse festivaltickets te koop voor de prijs van € 45,- per ticket.

Online tickets zijn te koop via Ticketmaster. Ticketmaster is de wereldwijde marktleider op het gebied van ticketverkoop. De volgende tickets zijn online verkrijgbaar.

1. Festivalticket 45,00 euro
2. Campingticket Los 27,50 euro
3. Combiticket (festival + camping) 70,00 euro
4. Festival compleet ticket (festival + camping + 2x ontbijt + 1x BBQ) 92,50 euro
Campingtickets zijn inclusief stroompunten. Reserveringskosten per ticket: € 2,50.

Deel: