Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 5 december: Will and the People + Shanty / Luxor Live Arnhem

Na het titelloze debuutalbum uit 2012 met de megahit,  het aanstekelijke ‘Lion In The Morning Sun’, is ‘Whistleblower’ de titel van het nieuwe en inmiddels derde album van Will and the People. Ter promotie van dit album gaan ze op tour en doen ze ook Luxor Live aan.  Eerder dit jaar waren ze al een van de hoogtepunten tijdens de afgelopen edities van Lowlands en London Calling. De frisse Engelse band  scoorden na hun debuutsingle nog meer hits met vrolijke reggae- en ska muziek, geïnspireerd door grote namen als The Police en Bob Marley.  Inmiddels hebben de heren al een stevig repertoire opgebouwd en een mooi lijstje aan optredens achter hun naam staan. De aanstekelijke, bruisende liedjes zorgen dan ook voor menig volle zaal vol dansende mensen in heel Europa.

Shanty

Een zeven-koppig,  party-reggae collectief uit Londen. Met stampende bass, soulvolle hooks en party vibes, en invloeden van Soul, Elektronisch en Hip Hop verpakt in een Shanty sound. Louder Than War noemde de band: “Alles wat je verwacht van een leuke, stiekeme hedendaagse reggae band… gegarandeerd een glimlach op je gezicht”. M Magazine noemde de band eentje om in de gaten te  houden, terwijl BBC Radio 1Xtra de band een super getalenteerde jonge band noemde

Info en tickets op: http://www.luxorlive.nl/

Deel: