Op zondag 14 december spelen The Crawlers bij Crazy Papillon in Erica (Drenthe). The Crawlers, een van de meest sfeervolle blues bands van dit moment, draait op volle toeren mee in de bluesscene en is een graag geziene gast op grote en kleine podia in Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg. Het is een band die ook in een intiemere setting semi-akoestisch uit de voeten kan, waarbij de grote versterkers thuis blijven en er een ouderwets juke joint sfeertje ontstaat. De band speelt voornamelijk klassieke covers in authentieke setting. Repertoire komt uit de breedte van de blues, van westcoast blues, jump blues tot chicago blues. Elke show geven de mannen 100% en zetten ze een ultieme bluessfeer neer zoals je die alleen in een kroeg in Californië, Chicago of New Orleans zou verwachten.

The Crawlers bestaat uit Jason Borg die zang en bluesharp voor zijn rekening neemt, Raymond Goudbeek op toetsen en Henk-Jan de Jong op gitaar. Op het podium weten zij elkaar blindelings te vinden en de blues neer te zetten zoals het hoort, met gevoel, passie en energie.

Deel:

Comments are closed.