Nummer #1 DJ van de wereld brengt op 23 januari zijn allereerste artiestenalbum, ‘United We Are’ uit. En bij een nieuw album hoort natuurlijk een tour. Op 23 januari trapt hij daarom met trots zijn ‘IAM Hardwell – United We Are’ tour af in het Ziggo Dome in Amsterdam. Hardwell over United We Are: “United We Are staat voor mijn persoonlijke connectie met fans die ik voel als ik voor hen draai en dit gevoel kan ik zowel via mijn album als de nieuwe tour keer op keer gaan opzoeken en herbeleven maar nog belangrijker: met hen delen. Die ultieme connectie en verbintenis via muziek is in essentie uiteindelijk waar ik het allemaal voor doe!”

De getalenteerde DJ en producer, ook wel bekend als Robbert van de Corput, werd in 2013 op 25-jarige leeftijd uitgeroepen tot nummer #1 DJ van de wereld. Hij was daarmee de jongste DJ in de geschiedenis van de lijst die deze prestigieuze titel verkreeg. Onlangs werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event opnieuw uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Sinds de bekroning tot nummer 1 DJ van de wereld, is Hardwell zijn dromen blijven najagen. Het afgelopen jaar schitterde hij wereldwijd op verschillende toonaangevende festivals als Tomorrowland, Ultra Miami, Ultra Japan, EDC Mexico, Future Music Festival Australië, DEC MYC, EDC Las Vegas, Indy 500 Race Event, Mysteryland, en Creamfields. Middels een spectaculaire take-over op Times Square in New York kondigde hij zijn I AM HARDWELL- tour in Noord-Amerika aan, die hij afgelopen weekend spectaculair afsloot in New York’s Madison Square Garden. Tevens was hij gedurende de hele zomer resident DJ van Ushuaïa op Ibiza.

Op zijn gerenommeerde label Revealed Recordings bracht Hardwell afgelopen jaar een aantal succesvolle tracks uit, waaronder ‘Arcadia’ en de meest recente single ´Young Again´. ´Young Again´ is wereldwijd een grote radiohit en wordt veelvuldig gedraaid op alle grote radiostation in o.a. Amerika, Australie, Mexico, etc.

Deel: