Alle concerten die Caro Emerald onlangs gaf in het Verenigd Koninkrijk, zijn vanaf gisteren gratis te downloaden via haar website De fans kunnen één van de concerten kiezen uit de arenatour van Caro die haar bracht in steden als Londen, Manchester en Glasgow. Ook een gratis download van de concerten van de Nederlandse tour zal na afloop van deze tour beschikbaar zijn. Caro Emerald geeft de muziek gratis weg als blijk van waardering naar de fans die hiermee een prachtig aandenken aan deze tour zullen hebben.

Tijdens de bijna twee uur durende shows van de ‘Caro Live In Concert Tour’, speelt Caro naast haar grote hits ook nummers die ze nooit eerder live heeft gezongen. Een wervelende show met de liedjes van haar twee albums in nieuwe arrangementen. Na de arena-tour in het Verenigd Koninkrijk, waarvoor ze lovende kritieken ontving van de Britse pers, is Caro Emerald begin november gestart met haar uitverkochte Nederlandse tour waarbij ze ook een aantal theaters aandoet.

Ook in 2015 zal Caro Emerald buiten de Nederlandse grenzen optreden, in mei speelt ze voor het eerst in Azië met een show op het befaamde Seoul Jazz Festival in Zuid-Korea. In 2013 behaalde de single ‘Liquid Lunch’ de eerste plaats van de Zuid-Koreaanse jazz hitlijst.

De concerten zijn gratis te downloaden via http://www.caroemerald.com/concert-download/

Foto (c) Hans Kreutzer, archief Maxazine.nl

Deel: