The Golden Novak Band is afkomstig uit Syracuse, New York en is gevormd rond zanger/gitarist Brian Golden, zangeres/violiste Jess Novak en toetsenman Mark Nanni. Hun EP ‘Chasing’ bevat zeven songs, die laat horen wat de band allemaal kan.

De band levert een op blues gebaseerde variëteit aan stijlen en laat horen dat zij goed uit de weg kunnen met rockende blues, soul en ballads. In ‘Let It Shine’ hoor ik wat terug van Hendrix. De viool van Jess en de flamenco-achtige gitaar van Brian spelen een hoofdrol in ‘The Phone’. Jess laat ook nog even horen hoeveel soul zij in haar zang legt in ‘New Song’ en ‘Hands On’.

BarnOwlBlues vindt dit een mooi visitekaartje. Stuk voor stuk uitstekende muzikanten, die hun ziel en zaligheid in de muziek leggen. Wat mij betreft hadden meteen een volledige CD mogen uitbrengen. (8/10)(eigen beheer)

Deel:

Comments are closed.