De Canadese Lynne Hanson heeft vier jaar gewacht met het maken van haar vierde album “River Of Sand”. Ervan uitgaande dat zij, zoals het een goede songsmid betaamd, schrijft over haar ervaringen en observaties heeft zij in die periode veel narigheid voor haar kiezen gehad. En blijkbaar is zij daar goed uitgekomen.

LynneHanson_4PAN1T1PKSTC.inddHet album bestaat uit elf eigen composities en is geproduceerd door Lynn Miles. Met de hulp van gitarist Keith Glass, violist Lyndell Montgomery, guitarist/pedal steel-speler Anders Dreup en de zang van Lynn Miles and Rebecca Campbell heeft Hanson een uitstekend en zeer persoonlijk album afgeleverd. Zij zingt over verbroken relaties, problemen met drank en hoe zij met haar ellende is omgegaan. Indrukweekend zijn “This Old House” en “This Too Shall Pass”. In de laatstgenoemde song gloort ook weer hoop op verbetering.

Conclusie: een heel mooi en zeer indrukwekkend album van deze getalenteerde Canadese singer-songwriter. (Continental Song City) (8,5/10)

Deel:

Comments are closed.