Op 14 november verschijnt het debuutalbum van Ronnie Flex. Na vele geslaagde samenwerkingen, drie succesvolle EP’s, vier singles, vijf video’s, tientallen miljoenen views en streams, is het moment dan eindelijk daar. “Het is een diep album geworden. Misschien dat mensen een party-album hadden verwacht, maar deze muziek is best zwaar, eerlijk en geladen. Het is echt een geheel geworden”, aldus de trotse Capellenaar. Op festival Rotterdam Beats presenteert Ronnie Flex op 14 november het album met de legendarische titel ‘De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd’. Met hierop hitsingles ‘Zusje’, ‘Pocahontas’ en de aankomende single ‘Ik Wil Het Hebben’ samen met goede vriend Gers Pardoel.

ronnie flexOp het album staan vijftien tracks, allemaal geproduceerd door Boaz van de Beatz en Ronnie Flex. Waar Boaz door de jaren heen bekend is geworden met zijn stuiterbeats, is ‘De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd’ een rustiger, persoonlijk en zeer muzikaal album geworden, met enkele bijzondere gasten. “Ik ben de afgelopen jaren volwassen geworden en heel erg gegroeid als schrijver. Ik kan nu veel beter verwoorden wat ik in een nummer kwijt wil”, aldus Ronnie Flex.

Op 26 oktober verschijnt de nieuwe single van Ronnie Flex. ‘Ik Wil Het Hebben’ met Gers Pardoel heeft een bijzondere videoclip gekregen. Ronnie Flex: “De track heeft echt een jaren ‘90 sound en dat zie je ook terug in de clip met de styling en heel veel details. Ik ben opgegroeid in de jaren ‘90 en hou van de R&B uit die tijd. Als baby zette mijn moeder Boyz II Men’s track ‘End Of The Road’ altijd op, zonder die track sliep ik niet.”

Deel: