Zaterdag 1 november 2014 wordt Aquabest bij Eindhoven omgetoverd tot een bevroren paradijs waar de muzikale diversiteit je om de oren vliegt. Met een grote tent als main stage en diverse overdekte area’s kan het weer geen probleem vormen en wordt er zelfs gehoopt op een lekker frisse dag. De ijskoude line-up met namen als The Partysquad, Billy the Kit, LNY TNZ en FeestDJRuud, maar ook Egbert (live), Secret Cinema en de Lawineboys is inmiddels bekend gemaakt en toont een groot aantal toppers in ieder hun stijl.

Line-up
Winter Park is een volwaardig muziek festival en daar hoort natuurlijk een dikke line-up bij. De artiesten op de main stage zullen zaterdag 1 november zorgen voor een eclectische lawine aan feestelijke knallers. The Partysquad behoeft geen enkele introductie meer en dat geldt eigenlijk ook voor de meest feestelijke dj van Nederland; FeestDJRuud! Billy the Kit is op dit moment druk met zijn tour en radioshows Rockin ’n Ravin, maar heeft gelukkig een gaatje gevonden voor een knallend optreden op Winter Park. LNY TNZ, ultieme remixers van onder andere Yellow Claw – Shotgun en W&W – Bigfoot zullen Winter Park op 1 november naar een harder en hoger niveau tillen. Hetzelfde kan gezegd worden van de absolute happy hardcore koning Paul Elstak. Verder op de main stage staan La Fuente, Dj Daani en is er nog een plekje vrij voor de winnaar van de Winter Park DJ-Contest.

Naast de main stage zullen ook Kletskoek en Café Costa een volledig eigen area programmeren. Kletskoek komt met headliners als Egbert (live) en Secret Cinema, maar heeft daarnaast ook plek voor opkomende acts als De Hofnar en de Thaise Nakadia. De Café Costa circustent is letterlijk en figuurlijk het gekste feest café van Winter Park. Acts als Lawineboys, Zangers Rens, Bas en Cassablanca plus zon beetje alle huis-djs knallen het dak eraf tijdens hun ijskoude uitstapje op Winter Park. Kortom, voor ieder wat wils op nu al het gezelligste winter festival van Nederland!

Website
De volledige line-up per area, een gedetailleerde plattegrond van het festival en praktische info is te vinden op de officiële Winter Park website via www.winterparkfestival.nl.

Tickets
Inmiddels zijn alle Early Bird tickets voor Winter Park uitverkocht en zijn alleen nog de reguliere 0°C tickets a € 27,50 (ex fee) beschikbaar. Tickets haal je gemakkelijk en snel via www.firstvision.nl/tickets.

Deel: