Zondagavond gaven René Froger en Jeroen van der Boom voor ruim 350 bezoekers een spetterend concert voor stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland). Onder het genot van een uitgebreid diner zongen de bekende zangers, samen met friends, de beste liedjes van nationale en internationale artiesten. Alle opbrengsten van DON in CONCERT komen geheel ten goede aan onderzoek naar een oplossing voor de slopende ziekte diabetes.

René Froger en Jeroen van der Boom waren voor de tweede maal de gastheren van DON in CONCERT. Na het succes van de eerste editie was ambassadeur René Froger, wiens ouders beiden diabetes hadden, direct enthousiast over een tweede editie. Ook goede vriend Jeroen van der Boom twijfelde geen seconde: “Het is heerlijk om deze fantastische nummers van muzikale grootheden als Frank Sinatra en Dean Martin te zingen, omdat dit normaal niet in ons repertoire zit.” Friends Lee Towers, Martin Morero, Lange Frans, de formatie Gents en zangeres Do maakten het programma compleet. Met de band onder leiding van Marcel Schimscheimer en de Frogettes kwam niet alleen het rat pack thema weer voorbij, na het diner zorgden alle favoriete nummers van toen en nu voor een volle dansvloer. Ambassadeurs Do en Frits Sissing presenteerden de avond.

Maarten de Gruyter, voorzitter van stichting DON: “De ziekte diabetes verdient het om in de schijnwerpers te staan en daarom ben ik onze ambassadeur René Froger en Jeroen van der Boom ontzettend dankbaar voor dit fantastische concert. Alleen al in Nederland sterft er ieder uur iemand aan de gevolgen van diabetes en daarom moet er een oplossing worden gevonden voor deze ernstige ziekte. Dankzij de opbrengsten van DON in CONCERT kunnen we genezing weer een stapje dichterbij brengen.”

Deel: