Het fesitvalseizoen voor DeWolff met succesvolle optredens op onder andere Appelpop, Zwarte Cross en Huntenpop zit er weer op. De doorstart van de clubtour ter promotie van het nieuwe album begint in september en loopt door tot februari 2015. Ze doen alle provincies aan zo check je lokale poptempel voor data. De nieuwe plaat ‘Grand Southern Electric’ met 11 pakkende songs zal bij de concerten centraal staan. Inmiddels al weer hun vierde plaat sinds hun start in 2007.

De nieuwe plaat is wat puntiger en heeft wat meer catchy kortere nummers welke een mooi aanvulling zijn op de lange epische eerdere platen. De plaat werd opgenomen in de USA dus aan ambitie geen gebrek. De sound blijft de psychedelische rock in de lijn van Led Zeppelin, en de Doors uit de jaren ’70. Hoe mooi de platen ook zijn hun muziek komt pas echt tot recht op het live podium.

Ook internationaal hebben ze al in heel Europa gestaan. De lange tour in Nederland 2014/2015 zou wel eens de laatste uitgebreide tour kunnen zijn want een internationale doorbraak zit er aan te komen. Mis het niet want straks zijn ze te groot voor menig Nederlands poppodium. Anouk en Kane doen ook al geen clubtours meer dus pak de
kans voor een lokale show om de hoek met een perfectie mix van rock, blues, hammond soul, live show en drie topartiesten.

Deel: