Time Warp NL heeft zijn line-up bekendgemaakt. De zevende editie van het techno evenement, zaterdag 6 december in de Jaarbeurs Utrecht, presenteert namen als Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Maceo Plex, Maya Jane Coles, Karenn, Sterac en Detroit Swindle. Kaarten zijn inmiddels in de verkoop via de website van Time Warp.

Time Warp NL staat dit jaar volledig in het teken van het 20-jarig bestaan van de Duitse rave. Het publiek in de Utrechtse Jaarbeurs zal dit voelen. Time Warp staat al bekend om hoogwaardige podiumdesigns en lichtshows, de technische hoogstandjes worden dit jaar nog verder uitgebreid. De bijbehorende line-up is van hetzelfde niveau, met vaste Time Warp-gezichten als Sven Väth, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Pan-Pot en Karotte, maar ook Time Warp nieuwkomers als Fritz Kalkbrenner, DJ Tennis, Karenn, Pfirter, Matador, Maya Jane Coles en Maceo Plex. Binnenkort wordt er nog een artiest aan de line-up toegevoegd.

Uiteraard speelt de Nederlandse scene ook een grote rol op Time Warp NL. Zo zijn live-acts als Egbert, Joop Junior en Detroit Swindle erbij, evenals dj’s Sterac (aka Steve Rachmad), ROD, Nuno Dos Santos, Juan Sanchez, Job Jobse, De Sluwe Vos, Man With No Shadow, Joran van Pol en Prunk. Andere opvallende zaken aan deze editie van Time Warp NL, dat dit jaar een extra technozaal presenteert, is de grote hoeveelheid live-acts. Zo zijn er live-optredens van Fritz Kalkbrenner, Robert Hood, Egbert, Detroit Swindle, Henrik Schwarz, Karenn, Joop Junior en Matador.

Daarnaast biedt de rave ook een paar opvallende back2back dj-sets. Een Duits onderonsje met Monika Kruse en Karotte gezamenlijk achter de decks, het Hollandse gelegenheidsduo Joey Daniel en Ici Sans Merci, maar ook een veelbelovende technoset van Marcel Fengler met Function!

Tickets
Kaarten voor Time Warp NL zijn verkrijgbaar via de website. Early Bird tickets zijn reeds uitverkocht, momenteel zijn reguliere kaarten à € 49,- verkrijgbaar. Deze kunnen ook op termijn worden gekocht; bezoekers hoeven dan slechts de helft van de ticketprijs over te maken, om vlak voor het event de tweede helft te betalen (LET OP: wordt deze tweede helft niet voldaan voor de afgesproken datum, ontvang je geen ticket en ook geen teruggave van het eerder betaalde deel). Later volgt een tweede lichting tickets à € 55,-. Er zijn ook combi tickets verkrijgbaar inclusief hotelovernachting of backstage-toegang.

Time Warp NL
Zaterdag 6 december 2014
20.00 – 07.00 uur

Line-up Time Warp NL:
Adriatique
Chris Liebing
De Sluwe Vos
Detroit Swindle LIVE
DJ Tennis
Egbert LIVE
Florinsz Janvier
Fritz Kalkbrenner LIVE
Henrik Schwarz LIVE
Job Jobse
Joey Daniel & Ici Sans Merci b2b
Joop Junior LIVE
Joran van Pol
Juan Sanchez
Karenn LIVE
Maceo Plex
Man with no Shadow
Marcel Fengler & Function b2b
Matador LIVE
Maya Jane Coles
Monika Kruse & Karotte b2b
Nuno dos Santos
Pan-Pot
Pfirter
Prunk
Ricardo Villalobos
Robert Hood LIVE
ROD
Sterac aka Steve Rachmad
Sven Väth
tINI

Deel: