De Pools Nederlandse rapper Mr.Polska heeft besloten de release van zijn tweede album uit te stellen. De bijbehorende album tour wordt ook uitgesteld. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van de betreffende show.

De show in TivoliVredenburg blijft staan op 10 oktober 2014, maar wordt omgevormd tot een eenmalige “Nouveau Riche Allstars” avond, waarop ook het 3-jarig bestaan wordt gevierd van het Utrechtse hiphop concept Lean Back. Op die avond zullen optredens plaats vinden van Jebroer, Digitzz, Stepherd, Skinto , Kid de Blits, NoizBoiz, Kalibwoy en natuurlijk Mr.Polska. Boaz vd Beatz zal ook optreden in de nacht met MC Leonardo, dus het belooft een magische nacht te worden.

Mr.Polska geeft in een reactie aan dat artistieke keuzes ten grondslag liggen aan de beslissing: “Ik dacht even dat ik superman was en dat ik tijdens een lange zware zomer met opnames voor Expeditie Robinson plus ruim 60 shows in vijf verschillende landen mijn album wel af zou krijgen. Dat was toch moeilijker dan ik dacht. Ik kon mij gewoon niet volledig focussen. Nu ik terug ben kan ik elke dag opstaan met één doel en dat is: een sick album brengen die zowel vernieuwend is als kwalitatief beter is dan al het werk dat ik tot nu toe uitgebracht heb. Wij zijn nu de puntjes op de P aan het zetten en ik heb super veel vertrouwen in het eindresultaat. Soms moet je een stap terug doen om er twee vooruit te zetten, dat hebben we gedaan en het is er echt nog beter op geworden.”

Mr.Polska is blij dat alle zalen meewerken en begrip tonen voor de situatie en ook al een nieuwe datum hebben vastgesteld. De volledige tour staat hieronder.

21 februari 2015 – Metropool – Hengelo
27 februari 2015 – Hedon – Zwolle
6 maart 2015 – Gebouw T – Bergen op Zoom
7 maart 2015 – Victorie – Alkmaar
13 maart 2015 – Oosterpoort – Groningen
20 maart 2015 – Luxor Live – Arnhem
21 maart 2015 – Gigant – Apeldoorn
27 maart 2015 – Bibelot – Dordrecht

Deel: