Een festivalweekend zonder rugpijn, kapotte luchtbedden en chaos in je tent? Dat is wat Weekend Magnifiek te bieden heeft! Drie onvergetelijke dagen met vrienden op een vakantiepark, waar het festival centraal staat en waar de mogelijkheden oneindig zijn. Anderhalve maand voordat het spektakel losbarst, zijn alle vakantiehuisjes en hotelkamers gereserveerd en kunnen 2.500 feestbeesten, op 28, 29 en 30 november, genieten van een magnifiek weekendje weg op Sunparks De Kempense Meren in Mol.

Weekend Magnifiek zal het laatste weekend van november de thuisbasis zijn voor vele vriendengroepen. Iedereen kan genieten van alle luxe dat het vakantiepark te bieden heeft. Alle facetten voor een magnifiek vriendenweekend zijn aanwezig, met natuurlijk dikke dance-muziek van nationale en internationale top-dj’s, van House tot Electro en van Techno tot Dubstep.

Na het gigantische pool party succes van vorig jaar, zullen ook dit jaar de dj’s ervoor zorgen dat rustig baantjes zwemmen ‘not done’ is en dat een refreshing duik in het water eindigt in één groot feest. Wat dacht je van de bungalowraves die op de gekste momenten plaatsvinden, waar je lekker met je vrienden kan raven. Daarnaast wordt er overdag een hilarische speurtocht georganiseerd en zijn er genoeg andere originele party activiteiten die ervoor zullen zorgen dat er geen tijd is voor die beruchte hangover en al helemaal niet om even bij te komen.

Het Weekend Magnifiek vakantiepark is van alle faciliteiten voorzien. Zo is er natuurlijk gewoon een restaurant op het terrein zodat je oma’s receptenboekje niet mee hoeft te nemen. Met een supermarkt om de hoek en alle voorzieningen in de vakantiehuisjes, kies je zelf wat jij en je vriendengroep willen eten. Is het bier op of heb je zin in een pizza, bel je gewoon de 24/7 Booze and Bite service die jouw vakantiehuisje weer voorziet van lekkere koude pils of pizza’s…alles is mogelijk!

Reservelijst
De organisatie introduceert dit jaar de Weekend Magnifiek Reservelijst. Er zullen ongetwijfeld enkele vakantiehuisjes terug in de verkoop komen. Schrijf jezelf nu in, om alsnog kans te maken op een vakantiehuisje tijdens dit magnifieke weekend.

Deel: