Mark Knopfler, voormalig Dire Straits-frontman, staat op 6 juni 2015 op het podium van de Ziggo Dome te Amsterdam. Binnenkort brengt hij zijn nieuwe album ‘Tracker’ uit, het concert zal in het teken staan daarvan. Knopfler wordt begeleid door een 7-koppige band bestaande uit Guy Fletcher (keyboards), Richard Bennett (gitaar), Jim Cox (piano), Mike McGoldrick (tin whistle en fluit), John McCusker (viool en cittern), Glenn Worf (bas), en Ian Thomas (drums).

Aanstaande vrijdag om 10:00 uur gaan de tickets in de verkoop.

A Night with Mark Knopfler
6 juni 2015, Ziggo Dome te Amsterdam
Tijden (onder voorbehoud)
Zaal open: 18:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Toegangsprijzen
€ 59,- (1e rang)
€ 54,- (2e rang)
€ 49,- (3e rang)
€ 44,- (4e rang)

Voormalig Dire Straits-frontman Mark Knopfler geeft op 6 juni 2015 een concert in de Ziggo Dome te Amsterdam.
Mark Knopfler voor concert naar Ziggo Dome
Foto: NU.nl/Alphons Nieuwenhuis
Het optreden maakt onderdeel uit van de tournee naar aanleiding van zijn binnenkort te verschijnen album Tracker, waar hij momenteel de laatste hand aan legt in de studio.
De kaartverkoop start vrijdag 26 september om 10.00 uur, meldt concertorganisator Mojo Concerts. Mark Knopfler gaf in mei 2013 ook al een concert in de Ziggo Dome.
Het album Tracker wordt in januari uitgebracht en is het negende album van Knopfler sinds het uiteenvallen van Dire Straits, de rockgroep waarmee hij in de jaren 70 en 80 hits scoorde als Sultans Of Swing, Walk Of Life en Private Investigations. Ook werkte hij geregeld met Bob Dylan en Eric Clapton.

Deel: