Op 3 oktober brengt het Nederlandse raptalent Ares zijn debuutalbum ‘Road Trip’ uit. De dag erna wordt dit hoogtepunt gevierd met een release party in Mezz, Breda en in de maanden erna zal Ares in diverse clubs zijn nieuwste geesteskind aan het Nederlandse publiek presenteren. De kaartverkoop voor alle optredens is per direct gestart via o.a. de websites van de zalen. De carrière van Ares is in een stroomversnelling geraakt sinds zijn performance bij de finale van BNN’s The Next MC. Daarnaast is hij live te horen geweest op 3FM, Slam FM en zelfs Radio 1 en werd hij genomineerd voor een State Award voor beste nieuwkomer.

Zowel zijn eerste single ‘Regenboog’ als de eerste EP ‘Zolang De Wereld Draait’ zijn goed ontvangen en hebben de jonge mc een deal met gerenommeerd label Top Notch bezorgd. Dankzij optredens op onder andere Mundial, De Wereld Draait Buiten en Woo Hah heeft ook het grote publiek kennis mogen maken met het talent van Ares, want live staat hij meer dan zijn mannetje. Bovendien is hij uitgeroepen tot één van de grote beloftes voor dit jaar.

Nu de laatste maanden van 2014 voor de boeg staan, kunnen we met zekerheid zeggen dat Ares alle verwachtingen aan het waar maken is, want met zijn optredens afgelopen zomer tijdens de festivals Appelsap en Solar én de EP ‘100.000 Plekken’ heeft hij vriend en vijand voor zich weten te winnen. Zo heeft de EP heeft op de dag van release al de eerste plek in de iTunes Hiphop/Rap charts bereikt en is de release getipt als “Hollandse Nieuwe van de Maand”. Ook de verwachtingen rondom zijn op 3 oktober te verschijnen debuutalbum ‘Road Trip’ (met gastbijdrages van o.a. Big2 van The Opposites, Gers Pardoel en Lange Frans) zijn hoog gespannen. Afgelopen vrijdag is ‘Meisje’ met de bijbehorende videoclip officieel uitgebracht. De releaseparty van ‘Road Trip’ in Mezz is meteen ook de kick-off van zijn eerste solo-clubtour door Nederland.

Deel: