Op 4 oktober releast Ares zijn debuutalbum ‘Road Trip’ in Mezz Breda. Een dag eerder is de plaat verkrijgbaar op iTunes, streaming platforms en in de platenzaken. Gisteren bracht Ares zijn nieuwe single en video ‘Meisje’ uit. De kaartverkoop voor de albumrelease is in volle gang.

Na twee succesvolle EP’s dropt rapper Ares op 3 oktober zijn eerste album ‘Road Trip’. Het album werd gisteren voorafgegaan door de nieuwe single en videoclip ‘Meisje’. Road Trip is sinds 2012 in de maak en is de apotheose van de ontwikkeling van de mc uit Oosterhout. Het album is geproduceerd door Ares zelf en zijn rechterhand Dennis Westerhout. Gastbijdragen, zowel vocaal als productioneel, zijn er van grootheden Big2 (The Opposites), Lange Frans en Gers Pardoel.

De carrière van Ares is in een stroomversnelling geraakt sinds hij de finale van BNN’s The Next MC behaalde. Daarnaast is hij live te horen geweest op 3FM, SlamFM en zelfs Radio 1 en werd hij genomineerd voor een State Award voor beste nieuwkomer. Recent stond hij in voorprogramma’s van tieneridool Cody Simpson en wereldster Wiz Khalifa.

Zowel Ares’ eerste single ‘Regenboog’ als de eerste EP ‘Zolang De Wereld Draait’ zijn goed ontvangen en hebben de jonge mc eind 2013 een deal bij Top Notch opgeleverd. Dankzij optredens op onder andere Mundial, De Wereld Draait Buiten en Woo Hah heeft ook het grote publiek kennis mogen maken met het talent van Ares, want live staat hij meer dan zijn mannetje. Bovendien is hij uitgeroepen tot één van de grote beloftes van dit jaar.

Om de heuglijke release van ‘Road Trip te vieren’, is er op zaterdag 4 oktober een releaseparty in Mezz, Breda. De kaartverkoop voor deze releaseparty – uiteraard inclusief optreden van Ares zelf – loopt via de website en de kassa van Mezz.

Tracklist
1. Glazen Bol II
2. Avant Garde
3. Road Trip
4. 100.000 Plekken
5. Meisje
6. Schoolfoto’s (Prod. Gers Pardoel & Ares)
7. Mona Lisa ft. Big2 (Prod. Big2 & Ares)
8. Bestemming Bereikt
9. Diamanten Kettingen
10. Rozenperk
11. D-Men Remix ft. Lange Frans
12. Sgt. Peppers Insomnius Young Boys Band
13. Insomnia
14. Yoko Ono (Vrijheid)
15. Waar Mijn Thuis Is
16. Montmartre

Deel: