Op 24 oktober verschijnt het nieuwe album van zanger/gitarist Joep Pelt. ‘Show Me The Way’ markeert Joeps terugkeer naar de blues, waar hij samen met hiphop producer A.R.T. (Typhoon, Fakkelteitgroep) een eigentijdse draai aan geeft. De cd wordt op 29 oktober gelanceerd in de Amsterdamse Tolhuistuin onder de noemer ‘We Don’t Play No Blues’. Joep zal daar een ode brengen aan de blues, ondersteund door een keur aan muzikale vrienden, waaronder Typhoon, Harry Sacksioni, Nico Dijkshoorn, Lucky Fonz III, Freez en DJ Blue Flamingo.

‘Show Me The Way’ is Joeps meest persoonlijke album tot nu toe. Twee jaar geleden overleefde hij ternauwernood een zwaar verkeersongeluk in Zuid-Afrika, waarbij hij zijn vrouw Hester verloor. Nog tijdens zijn herstel begon Joep met het schrijven van liedjes. Muziek bleek een ideale gids voor Joep bij het hervinden van zijn weg door het leven.

Deel:

Comments are closed.