Afgelopen zaterdag vond de eerste versie van Rock op Brink in Annen plaats. De Brink in Annen is de grootste grasbrink van Europa en daar moest gebruik van worden gemaakt, zo dacht een aantal muziekliefhebbers. De organisatie had een breed programma neergezet met een divers aanbod waarbij menig rock liefhebber aan zijn trekken kwam.

‘s Middags was het de eer aan de bands Texas Radio, Shaking Godspeed, Del-Toros en de Nijmeegse formatie Black Bottle Riot. De laatst genoemde formatie bracht het publiek in vervoering met hun uitstekend uitgevoerde rockrepertoire.

Voor het avondprogramma beten de Dudettes het spits af en werden opgevolgd door de New Adventures. De heren rockten als vanouds met onder andere nieuw werk van de onlangs uitgebrachte cd Station Zero. Peter Pan Speedrock, wel bekend als hardste live act van Nederland, afkomstig uit Eindhoven, speelde een mix van metal punk en rockabilly. De heren deden hun reputatie eer aan.

Queenmenia uit Slowakije zette de Queen cover act neer en sloot daarmee de eerste editie van Rock op Brink af.
Volgens de organisatie gaat deze eerste editie zeker een vervolg krijgen. Een organisatie die een compliment voor de strakke organisatie en de verrassende keuze van het programma.

Deel: