Op 12 september verschijnt het nieuwe album ‘No Sound Without Silence’ van The Script. Op dinsdag 9 september geeft de populaire Ierse band een optreden in de Paradiso. Diezelfde middag zal er op een geheime locatie in Amsterdam een bijzonder evenement plaatsvinden. The Script zal daar namelijk voor een select gezelschap van fans hun favoriete nummers van het nieuwe album laten horen. Daarnaast krijgen fans de mogelijkheid om hun persoonlijke vraag aan de band te stellen.

Fans worden gevraagd om voor vrijdag 5 september een tweet, Instagram video of foto te posten met daarin de vraag die ze aan de band willen stellen. Ze moeten daarbij de hashtag #AskTheScriptNL gebruiken. De beste vraagstellers worden uitgenodigd om hun vraag persoonlijk aan de band te komen stellen.

Veel nummers van het nieuwe album zijn geschreven in de tourbus. Terwijl de mannen volop aan het touren waren ter promotie van hun vorige album #3 hadden ze genoeg tijd en inspiratie om nieuwe muziek te maken. “We hebben een studio op wielen meegenomen. Elke avond komen we met zoveel adrenaline in ons lijf van het podium. Sommige artiesten drinken die adrenaline weg, anderen roken hem weg. Dat hebben wij ook allemaal gedaan, maar dit keer wilden we die energie vastleggen en met die adrenaline in ons lijf aan nieuw materiaal werken.”, aldus gitarist Mark Sheehan.

Deel: