Wet Wet Wet, de Schotse band die het meest succes had in de tweede helft van de jaren ’80 tot eind jaren ’90 brengt deze maand ‘The Greatest Hits Tour Live In Glasgow’ uit. Met hits als ‘Wishing I Was Lucky’, Goodnight Girl’, ‘Julia Says’ en ‘Love Is All Around’ heeft de band bewezen een belangrijk deel te zijn van de Britse muziek geschiedenis.

‘The Greatest Hits Tour Live In Glasgow’ is gefilmd tijdens het laatste concert dat de band gaf tijdens hun in 2013 gehouden tournee die eindigde in de The Hydro Arena te Glasgow en toont Wet Wet Wet’s grootste momenten op het podium. Met een geschatte verkoop van 15 miljoen albums wereldwijd hebben Graeme Clark, Tommy Cunningham, Neil Mitchell en Marti Pellow in meer dan 25 landen voor ruim 4 miljoen fans opgetreden.

Wet Wet Wet had drie nummer 1 singles, vier nummer 1 albums, stonden 508 weken in de Britse hitlijsten en zijn houders van de 11e best verkochte single aller tijden. Momenteel is de band op tournee. Wet Wet Wet’s ‘The Greatest Hits Tour Live In Glasgow’ ligt vanaf 15 september in de winkels als een 21 tracks tellende DVD of BluRay met een bonus CD met daarop tracks van ieder concert van de in 2013 gehouden tour.

Deel: