Ed Sheeran, de Britse singer-songwriter, is momenteel aan het samenwerken met de Franse DJ David Guetta. Een en ander werd bekend gemaakt tijdens de MTV Video Music Awards. Sheeran liet daar weten dat hij samen met Guetta twee tracks heeft geschreven en opgenomen die zijn bedoeld voor andere artiesten om te gaan zingen. Verder vertelde de Britse singer-songwriter dat hij deze week wederom de studio in zal gaan om een en ander voor zichzelf te gaan doen.

Het zijn drukke tijden voor Sheeran, zo is hij druk bezig met het schrijven van nieuwe muziek en is hij momenteel op tournee, dit ter pormotie van zijn nieuwe album ‘X’. In oktober zal hij een aantal concerten in Europa gaan geven, op maandag 3 november staat hij op het podium van de Ziggo Dome.

Het zijn niet alleen drukke tijden, maar ook zeer succesvolle tijden voor de Britse singer-songwriter. Sheeran staat in de Top 40 met twee tracks, ‘Sing’ en ‘Don’t’. Buiten dit succes mocht hij tijdens de MTV Video Music Awards ook nog met een van de prijzen aan de haal, dit voor ‘Best Male Video’. Bekijk hieronder het korte interview dat Sheeran gaf op de rode loper tijdens de MTV Video Music Awards.

Deel: